Update Coronavirus

Zondag 27 september 2020

Beste ouders/verzorgers,

Afgelopen weekend hebben we te horen gekregen dat een leerkracht van SBO Sonnevanck positief is getest op het coronavirus (COVID-19). Dit is natuurlijk een heel vervelend bericht. In de eerste plaats voor de leerkracht en haar gezin. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat dit ook bij u vragen oproept. We hopen uw vragen met deze brief te kunnen beantwoorden.

De leerkracht over wie het gaat is vorige week maandag om 8.30 naar huis gegaan. Ze heeft deze dag geen contact gehad met leerlingen. De leerkracht blijft uiteraard thuis totdat er volledig herstel is. De groep wordt komende dagen opgevangen door 2 andere leerkrachten. Kinderen uit deze groep blijven deze week wel thuis wanneer ze gezondheidsklachten hebben.

We blijven natuurlijk met elkaar extra goed opletten op gezondheidsklachten. Het is al de afspraak:

• heeft uw kind lichte verkoudheidsklachten (neusverkoudheid) dan kan hij/zij wel naar school.
  • heeft uw kind zwaardere verkoudheidsklachten dan kan hij/zij niet naar school.

Op dit moment is er geen reden voor zorgen en er is dan ook geen reden om uw kind thuis te houden als hij/zij zelf geen gezondheidsklachten heeft. Als u zich zorgen maakt, ongerust bent of vragen heeft, dan kunt u natuurlijk altijd terecht bij de leerkracht van uw kind. De directie is uiteraard zelf ook bereikbaar om vragen te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

De directie,