Urban After School Project gratis vanaf groep 3

Dinsdag 6 oktober 2020

Beste ouders / verzorgers,

Op donderdag 29 oktober starten wij voor groep 3 en hoger met het Urban After School Project, met een gratis lesprogramma vol leuke activiteiten voor de donderdag en vrijdag na schooltijd.

Het project is op die dagen van 13.30 uur tot 17.00 uur en wordt gegeven in het gebouw achter onze school (Zwartewaalstraat 28), achter het fietsenhok.

Uw kind kan kiezen uit verschillende disciplines: film & acting, rap, sing & songwriting, beat creating, performing skills, Afro dance, fashion design en grime.

Het traject is opgedeeld in 4 blokken van enkele weken en na elk blok kan uw kind weer iets nieuws kiezen. Zo krijgt uw kind dit schooljaar de kans om diverse talenten te ontwikkelen!

Uw kind krijgt de brief met alle informatie mee naar huis. Deze brief dient u samen met uw kind in te vullen om hem/haar aan te melden. Ook is er een handtekening van de ouders(s) nodig.

In elke disciplinegroep kunnen maximaal 15 leerlingen, daarom is het belangrijk dat uw kind een 1e, 2e en 3e keuze doorgeeft.

De brief kan uw kind deze week weer ingevuld en ondertekend mee naar school nemen en aan zijn/haar leerkracht geven.

Zwartewaalstraat 38

3081 HZ Rotterdam